În fiecare an, fanii de filme de groază sunt în căutarea următorului film care să le ofere o experiență de neuitat. În 2023, există deja câteva titluri care au creat un interes uriaș în comunitatea de fani. În acest articol, vă prezentăm topul a câtorva filme care merită văzute.

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It”

Primul film de pe lista noastră este “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”. Acesta este cel de-al treilea film din franciza “The Conjuring” și este inspirat dintr-un caz real. Filmul urmărește aventurile Warrens, un cuplu de vânători de demoni care încearcă să salveze un băiat acuzat de crimă, care susține că a fost posedat de un demon. Cu un trailer care a adunat deja milioane de vizualizări, acest film este fără îndoială unul dintre cele mai așteptate filme de groază ale anului 2023.

“Halloween Ends”

În 1978, regizorul John Carpenter a creat unul dintre cele mai mari filme de groază din toate timpurile: “Halloween”. În 2023, va fi lansat al treilea și ultimul film din noua trilogie “Halloween”. “Halloween Ends” promite să aducă încheierea definitivă a povestii lui Michael Myers, un psihopat care terorizează un oraș mic din Illinois. Dacă sunteți fanii genului slasher, acest film este o alegere perfectă pentru voi.

“Salem’s Lot”

“Salems’s Lot” este o adaptare a romanului lui Stephen King, publicat în 1975. Filmul urmărește povestea unui autor care se întoarce în orașul său natal pentru a scrie o carte despre biserica locală. Dar când începe să cerceteze orașul, el descoperă că un vampir așteaptă să-și pună stăpânire pe orașul întreg. Cu o distribuție de top și o poveste cu adevărat înspăimântătoare, “Salem’s Lot” promite să fie unul dintre cele mai bune filme de groază ale anului 2023.

“The Black Phone”

Ultimul film de pe lista noastră este “The Black Phone”, un film de groază care urmărește povestea unui băiat care este răpit de un criminal în serie. În timp ce se luptă să supraviețuiască într-un subsol izolat, băiatul descoperă un telefon negru care îl poate conecta cu victimele anterioare ale răpitorului. Filmul este regizat de Scott Derrickson, cunoscut pentru filmele sale de groază de calitate, cum ar fi “Sinister” și “The Exorcism of Emily Rose”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *