Compatibilitate-zodii

“Compatibilitate între zodii” este un concept în astrologie care sugerează că oamenii cu anumite semne zodiacale au mai multe șanse să fie compatibili între ei decât cei cu alte semne zodiacale. Există numeroase teorii diferite despre compatibilitatea semnelor zodiacale, iar aceste teorii pot varia în mod semnificativ. Cu toate acestea, pot fi observate unele tendințe generale.

Compatibilitate între zodii care se înțeleg

Berbec (21 martie – 19 aprilie) și Leu (23 iulie – 22 august

Atât Berbecul, cât și Leul sunt semne pasionale și aventuroase, și au un respect reciproc pentru forța și independența celuilalt. Ambii sunt lideri naturali, ceea ce poate duce la o relație dinamică și captivantă.

Taur (20 aprilie – 20 mai) și Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește Taurul, cât și Fecioara sunt semne practice și ancorate în realitate, și au o dragoste pentru stabilitate și siguranță. Ambii sunt parteneri loiali și devotați și apreciază compania celuilalt.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) și Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Gemenii, cât și Balanța sunt curioși din punct de vedere intelectual și se bucură de conversații stimulatoare. Sunt fluturi sociali și le place să fie în jurul oamenilor. Ambii sunt interesați de echitate și justiție, și pot lucra împreună pentru a crea o relație armonioasă.

Rac (21 iunie – 22 iulie) și Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Atât Racul, cât și Scorpionul sunt semne profund emoționale și pasionale. Ambii sunt foarte intuitivi și pot simți sentimentele și nevoile celuilalt. Ambii sunt parteneri loiali și vor face orice pentru a se proteja și ajuta reciproc.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) și Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Atât Balanța, cât și Vărsătorul sunt semne intelectuale și independente. Ei apreciază libertatea și creativitatea și își respectă perspectiva unică. Ambii sunt deschiși la minte și toleranți, și se bucură să învețe unul de la celălalt.

Compatibilitate între zodii care nu se înțeleg

Berbec (21 martie – 19 aprilie) și Rac (21 iunie – 22 iulie)

Berbecul și Racul sunt semne opuse pe roata zodiacului, ceea ce poate crea tensiuni și conflicte. Primul semn zodiacal este impulsiv și independent, în timp ce Racul este emoțional și sensibil. Berbecul s-ar putea simți sufocat de nevoia de apropiere a Racului, în timp ce Racul ar putea simți că Berbecul nu este sensibil la sentimentele lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai) și Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Taurul este ancorat în tradiție, în timp ce Săgetătorul este aventuros și nonconformist. Taurul s-ar putea simți îngrădit de nevoia de libertate a Săgetătorului, în timp ce Săgetătorul ar putea simți că Taurul este previzibil și plictisitor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) și Pești (19 februarie – 20 martie)

Cei din zodia gemenii sunt raționali și logici, în timp ce Peștii sunt intuitivi și au o imaginație bogată. Gemenii ar putea găsi dificil să înțeleagă profunzimea emoțională a Peștilor, în timp ce Peștii ar putea considera intelectualismul Gemenilor rece și detașat.

Leu (23 iulie – 22 august) și Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Leul caută atenție și este flamboaiant, în timp ce Capricornul este rezervat și practic. Leul s-ar putea simți că Capricornul este prea plictisitor și lipsit de aventură, în timp ce Capricornul ar putea considera egotismul și nevoia de atenție a Leului dezagreabile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) și Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fecioara este orientată spre detalii și organizată, în timp ce Vărsătorul este nonconformist și imprevizibil. Fecioara ar putea considera lipsa de structură și concentrare a Vărsătorului frustrantă, în timp ce Vărsătorul ar putea considera nevoia de control și perfecționare a Fecioarei inhibitoare.

One thought on “Compatibilitate zodii 2024: cine are noroc și cine nu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *